Az oldalon látható képek a szerzők kizárólagos tulajdonát képezik, bármilyen felhasználásuk, módosításuk csak írásbeli hozzájárulásuk után engedélyezett.

2011. november 2., szerda

Szenna Falumúzeum - Éva képei









































7 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Szia Feri!
    Köszönöm! Most bajlódom vele, de nem tudom egymás mögé kényszeríteni őket.

    VálaszTörlés
  3. Éva gratulálok a fotókhoz, nagyszerűek.....a nyáron mi is voltunk itt és lelkes rajongója vagyok ennek a múzeumnak, én is készítettem képeket, nagyon erős fények voltak és elég nehéz volt megbirkózni vele:) bent nem mertem készíteni, ismerve az Oly fényéhségét, a Tieid nagyon jól sikerültek....milyen beállítást használtál?.....a vaku sem okozott zavaró foltokat.....örülök nagyon ezeknek a felvételeknek, mert így felidéződnek bennem a látottak.....felteszem én is az itt készült képeket:)

    VálaszTörlés
  4. Kedves Szerkesztők,
    Azt hiszem nagyon hasonló témájú blogot üzemeltetünk :)Véleményem szerint is fontos, hogy mindenki számára megmutassuk kicsiny hazánk híres és rejtett szépségeit. Talán kedvet csinálunk ahhoz, hogy mások is túracipőt húzzanak! Részben én is e célt tűztem ki magam elé amikor ez év elején elindítottam a saját blogomat "Dunán innen Dunán túl" címmel.
    További jó munkát és egészséget kívánok!
    Üdvözlettel
    Miklós

    VálaszTörlés
  5. Kedves Miklós!

    Örömmel olvastam soraid, pár pillanatra be is néztem az oldaladra. Nagyszerű fotókat láttam.

    Szívesen ajánlanám, hogy kölcsönösen linkeljük egymás oldalát, hiszen az ország igényes bemutatásában csak támogathatjuk egymást és a közös célt. Egy ilyen együttműködés előnyös lehet.
    Örülnék, ha felvehetnénk Veled a kapcsolatot is.
    Üdvözlettel:
    Imre

    VálaszTörlés
  6. Kedves Imre és Ferenc,
    Köszönöm a kedves sorokat és a linkem ajánlását. A saját oldalamon most már én is ajánlom a Magyarország képekben c. blogot az olvasóimnak.
    Sajnos fotózásra és országjárásra manapság sokkal kevesebb időm jut mint azt valójában szeretném (munka, tanulás). A saját blogom vezetésével is komoly csúszásban vagyok, hiszem még a nyári túrák képanyaga is jórészt a memória kártyákon várakozik feldolgozásra. Az e-mail címem az oldalam kapcsolat ablakában elérhető, szívesen segítek kérdés esetén - amennyiben tudok.
    Üdvözlettel:
    Miklós

    VálaszTörlés