Az oldalon látható képek a szerzők kizárólagos tulajdonát képezik, bármilyen felhasználásuk, módosításuk csak írásbeli hozzájárulásuk után engedélyezett.

2012. április 27., péntek

Barcs

5 megjegyzés:

 1. Szia Imre! Barcson jártál? Én még sosem jutottam el oda, pedig ott él egy nagyon kedves alkotótársam, amivel Nyíregyházára jártunk együtt, azóta pedig alkotótáborba.
  Köszi a képes tudósítást. Üdv: Éva

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csak Gyanítom hogy Nakoev Éva vagy, de szeretnék biztos lenni benne:)

   Igazából Pécsen volt intézni valónk, és út közben álltunk meg több településen is néhány fotó kedvéért. Ezeket a közeli napokban majd felrakosgatom.

   Örömmel látnánk a Te képeidet is az oldalon, ha időd engedi, kérlek küldjél néhányat a környéketekről.
   Köszönöm a figyelmed, szeretettel üdvözöllek: Imre

   Törlés
 2. :-) Igen, jól gondolod, én vagyok:-) Már régebben is akartam írni egy-egy képhez, de a rendszer sosem küldte el. Most megpróbáltam így is - és lám-lám:-)
  Nincs elfelejtve , a küldeni valók itt figyelnek egy mappában a gépemen - de mindig közbejön valami. Most is mindjárt mennem kell....szeretettel: Éva

  VálaszTörlés
 3. Szépek a képek!
  Tavaly ősszel jártam arra,ha igaz valahol van néhány leginkább hangulat kép,utána nézek,hátha fel kerülhetnek.Üdv,ladikos

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örömmel látjuk őket Feri, a jó minőségű kreatív képek csak bővítik az oldal palettáját. Lényeg, hogy egy magyar tájhoz, vagy településhez kapcsolódjon.
   Üdv: Imre

   Törlés