Az oldalon látható képek a szerzők kizárólagos tulajdonát képezik, bármilyen felhasználásuk, módosításuk csak írásbeli hozzájárulásuk után engedélyezett.

2012. március 11., vasárnap

Zákányfalu - Imre fotói8 megjegyzés:

 1. Ez gyönyörű falucska,Imi!!!!! Szép idő is volt,jó fények... Remek fotók!!! Főleg a kút és a templom fotó tetszik!!! Direkt jó,hogy belóg az ág a torony elé... :))
  Köszönöm,hogy láthattam!!!!

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm Gabó, valóban szerencsénk volt a fényekkel. Sikerült egy kis körutat tennünk a környéken. Örülünk hogy be tudjuk egy kicsit mutatni a környékünk kisebb településeit is.

  VálaszTörlés
 3. Nagyon kedves kis falu benyomását keltik a képek. Rendezettség, tisztaság, a helyiek tenni akarása látszik a felújított épületeken és a parkban.
  ...csak ez a rengeteg távvezeték :( Sajnos ez országosan probléma.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm az érdeklődésed Miklós! A település valóban rendezett, szorgos emberek lakják többnyire. A történelmi múltja hosszú időre nyúlik vissza.
   A vezetékekkel gondolkodtam, de a valósághoz való ragaszkodás miatt hagytam őket érintetlenül. Csak azoknál a képeknél kozmetikáztam, ahol valóban zavarólag hatottak a látványra.

   Törlés
 4. Szép kis falu ez is, barátságosnak és otthonosnak tűnik. Szép és takaros a temploma is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm a látogatást Erzsike! A falu valóban szorgos emberek lakóhelye többnyire. Hosszú és nehéz történelmi múltra tekint vissza. A templom épülete az elmúlt ősz során került felújításra, vártam már nagyon, hogy képre vehessem.

   Törlés
 5. Ritkaság az ilyen szépen rendezett falu. A képek meg nagyon szépek, mint mindig.

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm a figyelmed Dezső, ez a falu valóban példás. Majd szóban többet is mesélek róla, ha magad fotózod.

  VálaszTörlés