Az oldalon látható képek a szerzők kizárólagos tulajdonát képezik, bármilyen felhasználásuk, módosításuk csak írásbeli hozzájárulásuk után engedélyezett.

2012. szeptember 26., szerda

Antalszállás


 A Zselic déli részén, a Szigetvárról Kaposvárra vezető út mentén fekvő, jelenleg közigazgatásilag Boldogasszonyfához tartozó kis település.12 megjegyzés:

 1. Köszönet a képekért Dezső! Külön9sen örülök, mert újabb kicsi településről kaptunk képet, ahol nincsen idegenforgalmi attrakció, csak "Emberek élnek". Ez a kezdeti szándékunk fontos pontja, mert ez is Magyarország.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igazi egy utcás település. Itt nem áll meg senki csak "áthúz" a falun. A kocsma is bezárt, minden harmadik ház eladó. Kicsit szomorú.

   Törlés
  2. Igen. Különösen azért mert ez nem egyedi eset, inkább tendencia....
   Ez az oldal értékesebb lesz, ha a még meglevő apró településeket is bemutatjuk.

   Törlés
 2. Ezek az apró települések sajnos "szellem falvakká" válnak, így ezek a fotók ezért is értékesek.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bizony Zsuzsi így van, ezért is öröm minden kép, ami a mai magyar településekről szól. Különösen az, ha ezek a települések nem ismertek a turizmus térképén.

   Törlés
 3. Itt éltem a gyermek koromat,de sajnos nagyon kevesen laknak már a falúban.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Látogatónk! Sajnos egyre több kis településre jellemző ez a tény. Köszönjük a figyelmét!

   Törlés
  2. Valóban kevesen lakhatnak már itt, amikor a képeket csináltam csak a kutyák ugattak meg.

   Törlés
 4. igen itt eltem 29 evet itt születtem vaamikor nagyon sokan laktak de jelenleg nagyon ki halt vissza jarok mert a szüleim itt vannak eltemetve nagyon szep gyerek korom volt itt jelenleg 60 eves vagyok 29 eves koromig itt latam keil janos

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves János!
   Örülök, ha sikerült ezzel a pár képpel emlékeket ébreszteni. Bízzunk benne, hogy az ilyen kis falvaknak nem csak múltjuk, de jövőjük is van. Köszönjük látogatásod a blogunkon és jó egészséget kívánunk!

   Törlés
 5. Én is itt laktam 25 évet, szerettem a kis falut. Ma épp 23 éve indult meg a vezetékes ivóvíz szolgáltatás (1993.07.31. akkor szombat volt)Emlékszem pezsgőt bontottunk örömünkben. Sajnos megszüntették a vasutat, idén december 31-én lesz 40 éve. A hajnali buszjáratot. Nagyon sokan elköltöztek.

  VálaszTörlés